Apparaten en accessoires
Aardappelsoep met curry
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Aardappelen schillen
-
bloemige aardappelen ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
water600 g
Aardappelsoep met curry
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokjes (optioneel)200 g
-
currypoeder1 el
-
water800 g
-
2 tl kippenbouillonpastagroentebouillonpasta2 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
gedroogde marjolein1 el
-
pimentbessen (optioneel)3
-
Dijon mosterd1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
80 - 100 g kokosmelk, uit blikroom, min. 30% vet60 - 80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, om te bestrooien
-
brood (optioneel) in plakjes gesneden, om op te dienen
-
room, min. 30% vet om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
674 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1227.3 kJ /
293.4 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
37.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Geen beoordelingen
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min